top of page

Agenda Café ZILT

Lieve Vrienden, we hebben de indruk jelui laatst een beetje te hebben verwaarloosd; wees ons genadig en accepteer onze oprechte verontschuldigingen hiervoor.


Nu we uw aandacht toch te pakken hebben maken wij u graag deelgenoot van een aantal aanstaande activiteiten in ons aller lokaal. Ten eerste is er aanstaande zondag, 1 december vanaf 20:30 weer een editie van ons maandelijks klassieke muziek programma 'Café Concerto' Voor hen met een romantische inborst en hongerend naar een dosis cultuur in een immer platter wordende wereld is dit een aanrader.Ten tweede maken wij u graag attent op de ZondagMiddagJazzSessie op zondag 8 december. Voor alle hepcats onder u is dit gebeuren onder leiding van Jasper Blom ( ja die Jasper Blom, de winnaar van de Boy Edgar prijs ) en blazen, kraken en knorren zeer getalenteerde jongelui onder zijn bezielende leiding de specie uit onze muren. We restaureren de zaak achteraf immer met groot plezier. Aanvang is om 17:30.

Het wordt een drukke maand vol activiteiten maar een derde datum die u beslist niet mag vergeten is 19 december. Maarten Tuininga, bekend van onder anderen het Total Footbal Festival presenteert de inmiddels legendarische PopQuiz van Café ZILT. Een breed muziekgezelschapsspel doorspekt met een forse dosis humor. Aanvang is 20:30 en zoals immer is deelname gratis. Dit evenement wordt u aangeboden door onze sponsor Bier.


'Bier; wanneer u het geraaskal van uw partner nie