top of page

Agenda Café ZILT

Lieve Vrienden, we hebben de indruk jelui laatst een beetje te hebben verwaarloosd; wees ons genadig en accepteer onze oprechte verontschuldigingen hiervoor.


Nu we uw aandacht toch te pakken hebben maken wij u graag deelgenoot van een aantal aanstaande activiteiten in ons aller lokaal. Ten eerste is er aanstaande zondag, 1 december vanaf 20:30 weer een editie van ons maandelijks klassieke muziek programma 'Café Concerto' Voor hen met een romantische inborst en hongerend naar een dosis cultuur in een immer platter wordende wereld is dit een aanrader.Ten tweede maken wij u graag attent op de ZondagMiddagJazzSessie op zondag 8 december. Voor alle hepcats onder u is dit gebeuren onder leiding van Jasper Blom ( ja die Jasper Blom, de winnaar van de Boy Edgar prijs ) en blazen, kraken en knorren zeer getalenteerde jongelui onder zijn bezielende leiding de specie uit onze muren. We restaureren de zaak achteraf immer met groot plezier. Aanvang is om 17:30.

Het wordt een drukke maand vol activiteiten maar een derde datum die u beslist niet mag vergeten is 19 december. Maarten Tuininga, bekend van onder anderen het Total Footbal Festival presenteert de inmiddels legendarische PopQuiz van Café ZILT. Een breed muziekgezelschapsspel doorspekt met een forse dosis humor. Aanvang is 20:30 en zoals immer is deelname gratis. Dit evenement wordt u aangeboden door onze sponsor Bier.


'Bier; wanneer u het geraaskal van uw partner niet langer kan dulden'
Voorts gelieve in uw agenda de 23ste december vrij te houden voor een vroege Kerstbijeenkomst ( neen wij van Café ZILT doen niet aan een seculier winterbijeenkomst ). Wanneer u enig muzikaal talent heeft verzoeken wij u ons en elkaar te onthalen op een lied, gezongen of gespeeld. Wij zorgen voor een toetsenbord en wellicht een gitaar of twee. Wanneer u niet zingt of enig instrument bespeelt, wilt u misschien een gedicht voordragen of ons amuseren met een fraai Kerst of eindejaar verhaal. Meldt u ons uw kunstzinnige bijdrage aan dit feest opdat wij een klein program kunnen opstellen. Passende kledij is niet verplicht maar draagt wel bij aan een knusse avond.


Vooruitlopend op de feestdagen melden wij u dat Café ZILT traditiegetrouw haar deuren toehoudt op 25 en 26 december en op 31 december reeds om tien uur gesloten is. Uiteraard zien wij u graag weer op de eerste dag van het nieuwe jaar alle remmingen van u af drinken en dansen tijdens wat door velen beschouwd wordt als het feest van het jaar. Vanaf 17:00 bruisen we graag met u het jaar 2020 in.Wellicht is het wat vroeg maar op 19 januari vanaf 17:00 van voornoemd nieuwe jaar organiseren wij een open whisky en bierproeverij onder de noemer: 'Beer, Bites, Bourbon and Blues' Marcel Scherpenzeel speelt de Blues en wij voorzien u van Amerikaans bier en bijpassende Bourbon. Uiteraard zorgen wij dat er voldoende te knabbelen is want 'what's a drink without a nosh?' Kosten per persoon bedragen €39,00 en laat u ons svp weten wanneer u komt in verband met een goede organisatie van dit evenement.


Tot zover de agenda voor de komende tijd echter voor wij afsluiten moeten wij u informeren omtrent een aanstaande afscheid. Helaas gaat uw gastheer en whiskykenner Bauke Baljeu ons verlaten. Hij zoekt zijn heil vanaf begin volgend jaar in Belfast, Ierland. Wij, en wij weten u met ons zullen hem zeer missen en wensen hem samen met u succes met het nieuwe avontuur dat hij binnenkort aangaat.


Dunkt ons u thans even van voldoende informatie te hebben voorzien. Nogmaals vragen wij uw vergiffenis voor het hiaat in kennisgeving. Wij zullen beterschap betrachten.

Commentaires


bottom of page