Café Concerto

De week is bijna ten einde; ze is lang en hard geweest en u bent aan ontspanning toe. Wellicht was ze vol van vrolijke activiteiten en nu nog razend van plezier zoekt u thans wat kalmte. Een zalf voor uw ziel of een medicatie tegen manie; laten wij nu precies dat hebben wat u zoekt. Verkwikkend en verlichtend: Café Concerto!


Elke eerste zondag van de maand ( en laat het aanstaande zondag, 2 juni weer zover zijn ) presenteren Alexander van Eerdewijk en Bas Vliegenthart een klassieke muziek programma in wisselende samenstellingen altijd weer een verrassing aan ( modern ) klassiek muziekstukken. Inmiddels uitgegroeid tot een waar fenomeen onder zowel bezoekers als muzikanten is Café Concerto een evenement die u zich eens per maand niet mag ontzeggen. Aanvang is zo rond 20:30. Wat kan u het uur schelen; wanneer het eenmaal begint wilt u niet dat het stopt.


Recente blogposts

Alles weergeven

Ben Fitzpatrck op altsax, Marios Charalambous tenorsax, Tomek van Leeuwen op bas en Pedro Nobre achter het drumstel transformeren aanstaande zondag, 8 maart vanaf 17:30 Café ZILT om tot het epicentr