top of page

Café Concerto

Vrienden van de muziek,


het wachten is bijna voorbij. Nog slechts 4 nachten slaap verwijderen u van een nieuwe editie van Café Concerto; het klassieke muziekevenement dat telkens op de eerste zondag van de maand in uw favoriete lokaal plaatsvindt. Volgens velen, zowel bezoekers als spelers is het een maandelijks cultureel hoogtepunt te noemen, één die vanaf heden in uw agenda genoteerd dient te staan. Wij delen uiterst bescheiden deze mening.


Bas Vliegenthart is ditmaal de raddraaier achter het geheel en gezien zijn charme en overtuigingskracht vermoeden wij dat hij een hele roedel aan jong talent heeft opgetrommeld teneinde u een avondje heerlijkheid voor te schotelen.Terwijl u zich onderdompelt in een warm bad van de mooiste muziek in bijzondere arrangementen en verrassende samenstellingen aan spelers is het mogelijk u te laven aan een fantastisch assortiment bier, whisky, jenever, rum en wijn naast een fijne selectie kazen en charcuterie.


Graag verwelkomen wij u aanstaande zondag, 5 maart rond de klok van 20:30. Preciezer kunnen wij niet zijn daar de muzikant van nature wispelturig en onvoorspelbaar van aard is.


P.S. Het getoonde portret van Bas komt niet overeen met de gevoelige en goedlachse natuur van de man in kwestie.
Comentários


bottom of page