top of page

Café Concerto

Vrienden van de muziek,


het wachten is bijna voorbij. Nog slechts 6 nachten slaap verwijderen u van een nieuwe editie van Café Concerto, het klassieke muziekevenement dat telkens op de eerste zondag van de maand in uw favoriete lokaal plaatsvindt. Volgens velen, zowel bezoekers als spelers is het zelfs een maandelijks cultureel hoogtepunt te noemen, één die vanaf heden in uw agenda genoteerd dient te staan. Wij delen uiterst bescheiden deze mening.

Presentatoren en mede-organisatoren Alexander van Eerdewijk en Bas Vliegenthart hebben aanstaande zondag 4 december iets fraais in petto, zo is ons beloofd. Naast de doorgaans onvoorspelbaar samengestelde troupe staan er een viertal fagotten op het program, uiteraard in het gezelschap van hun bespelers. Wij zijn immer van het inclusieve geweest en kijken hier verder niet van op. Jelui ziet maar zolang er geen ruzie van komt.


Terwijl u zich onderdompelt in een warm bad van de mooiste muziek in bijzondere arrangementen en verrassende samenstellingen aan spelers is het mogelijk u te laven aan een fantastisch assortiment bier, whisky, jenever, rum en wijn naast een fijne selectie kazen en charcuterie.


Graag verwelkomen wij u aanstaande zondag 4 december rond de klok van 20:30. Preciezer kunnen wij niet zijn daar de muzikant van nature wispelturig van aard is.


P.S. De getoonde portretten van zowel Alexander als Bas komen niet overeen met de gevoelige en goedlachse natuur van de heren.
Recente blogposts

Alles weergeven

Ben Fitzpatrck op altsax, Marios Charalambous tenorsax, Tomek van Leeuwen op bas en Pedro Nobre achter het drumstel transformeren aanstaande zondag, 8 maart vanaf 17:30 Café ZILT om tot het epicentr