top of page

Café Concerto

Vrienden van de muziek,


het grote wachten is bijna voorbij. Nog slechts 4 nachten slaap scheiden u van wederom een nieuwe editie van Café Concerto; het klassieke muziekevenement dat in uw favoriete lokaal telkens op de eerste zondag van de maand plaatsvindt. Volgens velen, zowel bezoekers als spelers is het een maandelijks cultureel hoogtepunt te noemen, één die vanaf heden blijvend in uw agenda genoteerd dient te staan. Wij delen uiterst bescheiden deze mening.


Contrabassist Bas Vliegenthart en hoboïst Alexander van Eerdewijk ronselen telkenmale een roedel jong talent bij malkander teneinde u een avondje heerlijkheid voor te schotelen. Ook ditmaal mag u rekenen op forse doses bijzonder begaafd en uiterst charmante jongelieden.


Terwijl u zich onderdompelt in een warm bad van de mooiste muziek in bijzondere arrangementen en verrassende samenstellingen aan spelers is het mogelijk u te laven aan een fantastisch assortiment bier, whisky, jenever, rum en wijn naast een fijne selectie kazen en charcuterie.


Graag verwelkomen wij u aanstaande zondag, 2 april rond de klok van 20:30. Preciezer kunnen wij niet zijn daar de muzikant van nature wispelturig en onvoorspelbaar van aard is.


Comments


bottom of page