top of page

Café Concerto

Vrienden van de muziek,


Is het u zwaar te moede? Ziet u er geen gat meer in? Lijkt het leven bij wijle slechts een deprimerend wachten op de dood, dat in uw nachtmerries slechts een prolongatie is van dit aards voortploeteren?


Nu, kop op want het grote wachten is bijna voorbij. Laten wij wel wezen, met enig geluk duurt dit bestaan slechts een jaar of zeventig. Inmiddels bieden wij u enig soelaas; slechts van tijdelijk aard helaas maar wel van het niveau waardoor u het nog even ziet zitten. Potdikke Lui, we gokken er zelfs op dat u er zelfs weer zin in het leven van krijgt.


Nog slechts 5 nachten slaap scheiden u van wederom een nieuwe editie van Café Concerto; het klassieke muziekevenement dat in uw favoriete lokaal telkens op de eerste zondag van de maand plaatsvindt. Volgens velen, zowel bezoekers als spelers is het een maandelijks cultureel hoogtepunt te noemen: één dat vanaf heden blijvend in uw agenda genoteerd dient te staan. Wij delen uiterst bescheiden deze mening.

Contrabassist Bas Vliegenthart en hoboïst Alexander van Eerdewijk ronselen telkenmale een roedel jong talent bij malkander teneinde u een avondje heerlijkheid voor te schotelen. Ook ditmaal mag u rekenen op fors portie bijzonder begaafd en uiterst charmante jongelieden.
Terwijl u zich onderdompelt in een warm bad van de mooiste muziek in bijzondere arrangementen en verrassende samenstellingen aan spelers is het mogelijk u te laven aan een fantastisch assortiment bier, whisky, jenever, rum en wijn naast een fijne selectie kazen en charcuterie.


Graag verwelkomen wij u aanstaande zondag, 7 mei rond de klok van 20:30. Preciezer kunnen wij niet zijn daar de muzikant van nature wispelturig en onvoorspelbaar van aard is.

PS. De afgebeelde heren zijn in het echt een stuk minder stuurs dan de foto's doen vermoeden. Men zou ze bijna aaibaar kunnen noemen.

Comentários


bottom of page