top of page

Café Concerto

Lieve Mensen,


aanstaande zondag, 1 maart alweer, om circa 20:30 ( je weet het nooit precies met de grillen van muzikanten ) mogen wij u weer trakteren op een paar uur klassieke muziek. Een optimale manier om een hectische week af te sluiten en even fijn ondergedompeld te raken in een lievere wereld, een zachtere plek; een oord waar kortstondig alles lijkt te kloppen.

Alexander van Eerdewijk en Bas Vliegenthart presenteren Café Concerto en samen met een keur van zeer getalenteerde jonge musici brengen zij verassende stukken in net zo bijzondere bezettingen.


Laat u aanstaande zondag meevoeren op heerlijk verkwikkende en ontspannende klanken en geniet van ons zeer uitgebreid assortiment bieren, whisky's, jenevers en wijnen. Ach, en bij al teveel keuzestress heeft ons vriendelijk en vakbekwaam gastheer of gastvrouw van dienst immer voldoende kennis en tijd om u een passende versnapering voor te zetten. Komt allen in drommen maar let op dat u zich bij het verlaten van het pand niet al te luidkeels uitlaat over uw genoten plezier.

Comments


bottom of page