top of page

Café Concerto

Lieve Mensen,


aanstaande zondag, 2 oktober alweer, om circa 20:30 ( je weet het nooit, de grillige natuur van de gemiddelde muzikant kennende ) mogen wij u eindelijk weer trakteren op een paar uur klassieke muziek; de optimale manier om een hectische week af te sluiten en even fijn ondergedompeld te raken in een lievere wereld, een zachtere plek waar kortstondig alles lijkt te kloppen. Een moment ontsnappen aan de waanzin van de grotemensenwereld.

Alexander van Eerdewijk en Bas Vliegenthart presenteren Café Concerto en samen met een keur van zeer getalenteerde jonge musici brengen zij verassende stukken in evenzo bijzondere bezettingen. Het is telkens weer een onvoorspelbaar samenkomen.


Laat u aanstaande zondag meevoeren op heerlijk verkwikkende, roerende en ontspannende klanken en geniet tezelfdertijd van ons zeer uitgebreid assortiment bieren, whisky's, jenevers en wijnen. Bij het ondergaan van enig keuzestress heeft ons vriendelijk en vakbekwaam gastheer of gastvrouw van dienst voldoende kennis en immer tijd om u een passend glas en hapje voor te zetten.


Om het allemaal nog aangenamer te maken hebben wij een keur aan bokbieren klaar staan op zowel tap als fles en immer aan populariteit winnend blik. Niet mokken maar lekker bokken is ons devies.


Komt allen in drommen maar let op dat u zich bij het verlaten van het pand niet al te luidkeels uitlaat over het genoten plezier. We houden de buren graag te vriend weetuwel.


Warme groet en graag tot aanstaande zondag.


Comentarios


bottom of page