top of page

Café ZILT PopQuiz

Vrienden van de muziek,


Met plezier kondigen wij een nieuwe editie van de Café PopQuiz aan. Aanstaande donderdag, 18 augustus 2022 om 20:30 bent u van harte welkom om uw kennis van populaire muziek aan een kennisquiz te onderwerpen. Wij bevelen u van harte aan tijdens dit spelletje schaamteloos overdadig en grootscheeps gulzig te genieten van ons krankzinnig mooi assortiment bier, whisky en ander gedistilleerd.


Ditmaal wordt de quiz gepresenteerd door uw eigen MC Michael B die ook voor de samenstelling van het geheel tekent. Uw avond kan niet stuk want gelardeerd met voldoende flauwekul en abominabele keuzes uit de recente muziekgeschiedenis om zelfs de grootste chagrijn een milde glimlach af te dwingen.


Het team van uw lokaal is inmiddels teruggebracht tot een drietal: Sjoerd van den Assem en het duo waar het ooit mee begon namelijk Diana H. en Michael B. De goede verstaander begrijpt de aanwijzing naar de inhoud van de aanstaande quiz.


Doet u zichzelf een plezier en kom eens meedoen. Geniet van luchtig spel, goed gezelschap, fijne dranken en buitengewoon gastheerschap. Deelname is nog altijd gratis en toch zijn er prijsjes voor het team met de meeste punten maar juist ook voor het team met het minst aantal punten. Meedoen is winnen nietwaar?


Laat weten of u komt dan houden we een plekje voor u vrij.


Tot donderdag.Comments


bottom of page