top of page

Café ZILT PopQuiz

Vrienden van de muziek,


Potdikte Lui, in alle consternatiepoepaanmegaatsie helemaal verzuimd tijdig kond te doen van de PopQuiz van morgenavond. Nu bij deze dan: donderdagavond 20 oktober om 20:30 is er weer een nieuwe aflevering vande Café ZILT PopQuiz in Café ZILTdus.


Er is voor de autisten onder u ditmaal werkelijk geen touw aan vast te knopen daar uw aller MC Michael B voor de gelegenheid een ouderwetse doorloper heeft gecreëerd. Het verband tussen het ene en het steeds daarop volgende nummer is of te makkelijk of wel erg ver gezocht.Wij bevelen u van harte aan tijdens dit spelletje schaamteloos overdadig en grootscheeps gulzig te genieten van ons krankzinnig mooi assortiment bier, whisky en ander gedistilleerd.


Doet u zichzelf een plezier en kom eens meedoen. Geniet van luchtig spel, goed gezelschap, fijne dranken en buitengewoon gastheerschap. Deelname is nog altijd gratis en toch zijn er prijsjes voor het team met de meeste punten maar juist ook voor het team met het minst aantal punten. Meedoen is winnen nietwaar?


Laat weten of u komt dan houden we een plekje voor u vrij.


Tot donderdag.


ความคิดเห็น


bottom of page