top of page

Café ZILT PopQuiz

Vrienden van de muziek,


Potdikte Lui, wederom hebben wij verzuimd tijdig kond te doen van de PopQuiz van aanstaande donderdag. Nu bij deze dan: donderdagavond 17 november om 20:30 is er weer een nieuwe aflevering vande Café ZILT PopQuiz in Café ZILT voor de duidelijkheid.


Leidraad bij het maken van deze editie van de quiz is een Rolling Stone magazine lijst. Nu, u bent waarschijnlijk bekend met onze hartgrondige hekel aan dit soort lijsten en een goede verstaander heeft donderdagavond wat ons betreft geen verder duiding nog waarom de hekel zo hartgrondig is. Evenzogoed heeft uw producent en presentator MC Michael B aan de hand van voornoemde lijst een aardig quizje in elkander geflanst.Wij bevelen u van harte aan tijdens dit spelletje schaamteloos overdadig en grootscheeps gulzig te genieten van ons krankzinnig mooi assortiment bier, whisky en ander gedistilleerd.


Doet u zichzelf een plezier en kom eens meedoen. Geniet van luchtig spel, goed gezelschap, fijne dranken en buitengewoon gastheerschap. Deelname is nog altijd gratis en toch zijn er prijsjes voor het team met de meeste punten maar juist ook voor het team met het minst aantal punten. Meedoen is winnen nietwaar?


Laat weten of u komt dan houden we een plekje voor u vrij.


Tot donderdag.


Opmerkingen


bottom of page