top of page

Café ZILT PopQuiz

Vrienden van de Muziek, wij hebben lang geworsteld met de vraag hoe wij u kunnen vergasten op een ouderwets quizavondje in Café ZILT. Het antwoord bleek achteraf niet zo ingewikkeld als eerst gedacht en dus kunt u zich verheugen in het vooruitzicht van een mini PopQuiz op 18 juni aanstaande. Wij horen u reeds popelen.


Er is slechts ruimte om de quiz aan te bieden aan vier teams van twee personen en één team van twee of drie quizfanaten ( wanneer twee van de drie hetzelfde huishouden delen ). De PopQuiz zal iets korter en compacter zijn dan gebruikelijk en u staat binnen twee uur weer buiten maar bij voldoende belangstelling willen wij de quiz twee weken later herhalen om toch alle fans te kunnen bedienen. Aanvang is om 20:30 en het spel is zo vlot voorbij dat u reeds om 23:00 buiten staat tenzij u langer wenst te reserveren.


Uiteraard dient u van te voren te reserveren en dient u rekening te houden met ons 'Corona protocol' Leest u svp zorgvuldig de reservering voorwaarden en het protocol. De blokken waarin u kunt reserveren lopen niet synchroon met de duur van de quiz en dit heeft alles te maken met de ontvangst en vertrek van gasten, reiniging van tafels en krukken en de ontvangst van 'nieuwe' gasten. Wij houden ons zo goed mogelijk aan de geldende regels en dit brengt helaas een aantal uitdagingen met zich mee.


Wij heten u graag welkom en zien uw reservering met belangstelling tegemoet.
Comments


bottom of page