top of page

Café ZILT PopQuiz etc.

Dag Lieve, Lieve Mensen, wat een mooie dag nietwaar? We grijpen bij dezen de kans haar nog mooier te maken door u met een aantal berichten betreffende uw favoriete lokaal te verblijden.

Ten eerste is er aanstaande donderdag, 20 april om 20:30 weer een aflevering van de Café ZILT PopQuiz; de enige popmuziek quiz die al 19 jaar lang kennis en kul vermengt mengt tot een avondje aangenaam verpozen. Ditmaal is de samenstelling en presentatie in handen van Stef B. Houdt je vast!

De tweede opmerking betreft een oproep aan onze collega's in de Horeca die maar met moeite het hoofd boven water kunnen houden. We willen je graag helpen en hebben in elk geval één simpele oplossing om je marge fors te verbeteren: gezamenlijk inkopen. Eenvoudig, snel en zonder je te beperken in je ondernemerschap kan je je makkelijk aansluiten bij ons Biercollectief en meeliften op onze prachtige prijsafspraken en hoge, hele hoge kortingen.. Voor de individuele ondernemer blijft dit soort kansen meestal buiten bereik maar samen staan we sterk. We willen je verder graag (gratis) adviseren hoe je je kosten vlot en blijvend kan verlagen.

Lui, we zien je graag aanstaande donderdag tijdens de quiz en vergeet niet dit bericht te delen met hen die er wat aan hebben. Leuk Opmerking plaatsen Delen


Comments


bottom of page