top of page

De dronkere dagen rond Kerst en de bedrijfsuren van Café ZILTDag Lieve Vrienden,


Wat een kop hè? 't is gelijk de titel van een boek maar dan één waarvan de inhoud een stuk luchtiger blijkt dan de titel doet vermoeden. Nu, terzake.


U heeft inmiddels ook vernomen dat de sluitingstijden voor de Horeca voorlopig niet worden verruimd. Dat heeft consequenties, zowel voor ons alsook voor u, onze teerbeminde gastenkring. Wij zitten echter niet bij de pakken neer en hopen ons innerlijk licht uw pad door het duister van de eindejaarsperiode te mogen laten schijnen. Samen strompelen wij dan door de winter heen een vrolijk voorjaar tegemoet.


Ja, Lieve Vrienden, Sombermans kan wat ons betreft het heen en weder krijgen. Juist de meeste recente berichten doen bij ons de fakkel van de hoop nog feller branden dan voorheen. Hoewel er minder uren zijn om tot een geslaagd resultaat van het gemiddeld individueel cafébezoek te komen merken wij dat juist de tijdsdruk uw consumptiegedrag geweldig stimuleert. Wij merken verder dat uw inname in groepsverband in verbazingwekkende volumes resulteert. Hulde!


Maar laat ons praktisch blijven. Wij moeten onze bedrijfsvoering voorlopig aanpassen aan de nieuwe realiteit. Voorlopig zijn onze reguliere openingstijden als volgt: vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00


De regelmatig terugkerende 'boozy brunch' zal uitsluitend op aangekondigde zondagen worden ingepland en vangt dan reeds vanaf 11:00 aan. Op andere weekdagen zijn wij dan eerst open wanneer er boekingen zijn voor onze whisky en bierproeverijen. U bent dan uiteraard van harte welkom aan te waaien; wij melden u deze 'extra' openingstijden via de diverse sociale media.


Mocht u het echt niet langer uithouden dan gooien wij de deur graag voor u open wanneer u en petit commité wilt komen borrelen. Trommelt u een groepje op en zend uw noodkreet naar ons uit.


Verder zijn wij dit jaar op 25 en 26 december toe in verband met kerstviering in huiselijke kring. Onze gebruikelijke nieuwjaars extravaganza op 1 januari komt dit jaar te vervallen want hoe dit te vieren zonder de gebruikelijke drukte en goedbedoelde handtastelijkheden? Zondag 2 januari echter presenteren wij een 'boozy brunch' en trakteren u dan op de lekkernijen die wij u doorgaans op 1 januari serveren.


Wij danken u voor uw aanhoudende steun en wensen u nu reeds fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig nieuwjaar.
bottom of page