top of page

Café Concerto

Lieve Mensen, aanstaande zondag 3 november om circa 20:30 ( je weet het nooit precies met de grillen van muzikanten ) mogen wij u weer trakteren op een paar uur klassieke muziek. Een optimale manier om een hectische week af te sluiten en even fijn ondergedompeld te raken in een lievere wereld; een wereld waar kortstondig alles lijkt te kloppen.


Alexander van Eerdewijk presenteert samen met Bas Vliegenthart Café Concerto en samen met een keur van zeer getalenteerde jonge musici brengen zij verassende stukken in net zo bijzondere bezettingen. Wij beloven u een scala aan emoties en bijna geografische hoogte en dieptepunten aan belevingen.


Laat u aanstaande zondag meevoeren op heerlijk verkwikkende en ontspannende klanken en geniet van ons zeer uitgebreid assortiment bieren, whisky's, jenevers en wijnen. Ach, en bij al teveel keuzestress heeft ons vriendelijk en vakbekwaam gastheer of gastvrouw van dienst immer voldoende kennis en tijd om u een passende versnapering voor te zetten. Komt allen in drommen maar let op dat u zich bij het verlaten van het niet luidkeels uitlaat over uw genoten plezier.Comments


bottom of page