top of page

Live Jazz in Café ZILT

Dag Vrienden,


Normaliter koppen wij deze aankondiging met 'ZondagMiddagJazzSessie'. Ditmaal maken wij gebruik van en meer conservatief aanhef in een poging meer publiek te bereiken via de wereld van het internet; wij zijn benieuwd.


Inhoudelijk verandert er niets want comme d'habitude klappen wij een tafeltje in, schuiven een kerkbank opzij en halen driftig een schuiertje over het inmiddels vaal gelopen faux-Perzisch kleed. Dit alles teneinde het podium in uw favoriete lokaal geschikt te maken voor het optreden van aanstaande zondag (potdikke, da's morgen alweer) dat om 17:30 aanvangt.


Hyperdehepcat Jasper Blom zal trachten voornoemde sessie, drie sets lang, een kleine doch zeer energieke roedel jonge musici in het gareel te houden 'Nu, succes daarmee Jasper' denken wij bij voorbaat want de jongelieden Giovanni Gentile (gitaar), Anja Gottberg (bas) en David Puime (drums) bruisen bij voorbaat de tent reeds uit. Jasper zelf trilt, onderwijl onverstoorbaar, met zijn saxophoon het specie tussen de bakstenen vandaan en wellicht ook de vullingen uit uw kiezen.


Op enig ondervonden modificatie van uw lichaam en of geest, opgelopen tijdens het optreden mag u ons gerust aanspreken maar verwacht onzerzijds op z'n hoogst een sneer: 'Waar gehakt wordt vallen spaanders'


Ons dunkt dat de komst van bovenvermelde talenten voldoende reden moet zijn Café ZILT met een bezoek te vereren. Mocht u toch nog enige aansporing nodig hebben dan wijzen wij u graag op ons buitengewoon dranken assortiment en uitzonderlijke gastvrijheid.


Tot zondag Lui.Comments


bottom of page