top of page

Vermaak

Uit onze speakers komt louter kwaliteit, dus geen kinderdisco, top-40,  R&B en Nederlandstalige meuk. Onze 'playlists' zijn met zorg samengesteld; geen Spotify of Genius maar ouderwets handwerk dus. Café ZILT is een meer dan aangename plek om te verpozen tijdens menig avondje levende muziek of pop, pub of filmquiz bovendien.

Café Concerto

Perfect voor regenachtige of lome zondagavonden: elke eerste zondag van de maand presenteren Alexander van Eerdewijk en Bas Vliegenthart vanaf 20.30 een klassiek muziekprogramma.

 

Met verrassende stukken maakt een keur van zeer getalenteerde jonge muzikanten de aanstaande werkweek een stuk dragelijker. Kom dus genieten van heel fijne klanken en ons uitgebreid drankenassortiment.

ZILT’s ZondagMiddagJazzSessie  

Telkens de tweede zondag van iedere maand vallen muziekvrienden wederom met hun neus in de spreekwoordelijke boter. Want dan is ZILT van 17.30 tot 20.30 het toneel van de ZondagMiddagJazzSessie. Doorgaans verzorgt saxofonist en leraar aan het Conservatorium van Amsterdam, Jasper Blom de sessie. Naast Jasper ziet u een keur aan jonge talenten  maandelijks het specie uit de voegen spelen. Wij bekostigen de hiermee gepaarde herstelwerkzaamheden immer volgaarne.

 

Doet u zich tegoed aan ons assortiment bieren en whisky's, laat uw oren vollopen met fijne jazzklanken en knabbel mee van een passend bittergarnituur.

Café ZILT PopQuiz

Wie was de eerste bassist van T.Rex? Weten wij veel! Schuif dus elke derde donderdag om 20.30 aan met een team van maximaal vier bij de ‘Café ZILT PopQuiz’. Want nu in haar veertiende jaar is deze quiz een begrip en wel één van legendarische proporties.

 

Ouderwets doorspekt met voldoende flauwekul om het mes luchtig van tafel te bonjouren, ontbreekt in deze quiz zoals vaker te doen gebruikelijk is elk spoor van een thema. Deelname is gratis en toch zijn er fijne prijsjes te winnen. Dat belooft dus wat. Reserveren is niet mogelijk, komt daarom allen op tijd én in onvoorstelbare drommen! 

Volg ons ook op Instagram!

bottom of page