Onze bieren

12 tapkranen en ruim 134 bieren op fles

En dus mag ZILT zich een speciaalbiercafé noemen. Eén tapkraan is gereserveerd voor Jupiler Pils en één tapkraan voor per seizoen wisselende Hertog Jan Speciaalbieren - we hebben nu eenmaal een zwak voor de brouwers uit Arcen.

Uit de overige 10 kranen stroomt telkens weer iets anders: donker, blond, amber, zoet, bitter of hoppig.

Van bekende, middelgrote Nederlandse brouwers, van Trappisten uit België en tradionele Duitsers tot ‘microbrewers’ uit de Verenigde Staten. Het is maar net waar we zin in hebben! Steeds vaker stroomt bier van kleinere, met name Amsterdamse brouwers bij ons uit de tap.

 

Herfst: weldaad aan bokbier

 

Iedere herfst pakt ZILT stevig uit met bokbier. We starten het seizoen al tien jaar lang met een bokbierfestijn waarbij we naast een enorme selectie bokbieren een grote hoeveelheden kaas, worst, paté en brood serveren: bokbier verdient ten slotte een goede bodem.

 

Wat zullen we drinken, zeven dagen lang? Keus zat, dunkt ons! Houd onze Facebookpagina in de gaten om u dit festijn en andere evenementen niet te laten ontgaan.

Reserveer voor een

bier proeverij

Vanaf € 17,50 schenken wij u de fraaiste bieren. Om u en uw gezelschap de aandacht te geven die u verdient, raden wij u aan te reserveren.

 

ZILT organiseert regelmatig proeverijen rond een thema. Houd hiervoor Facebook in de gaten

Bier in overvloed