Café Zilt
Zeedijk 49

1012 AR Amsterdam

info@cafezilt.nl
06 25277244  (vanaf 12.00)

Openingstijden

vrijdag 17.00 - 04.00
zaterdag 17.00 - 0400
zondag 17.00 - 03.00
maandag 17.00 - 03.00

dinsdag 17.00 - 03.00
woensdag 17.00 - 03.00
donderdag 17.00 - 03.00

  • White Yelp Icon
  • White TripAdvisor Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Onze whisky's

134 single malts, blends, bourbon en rye

Whisky, whiskey, whiskie, single malt, blended, grain, bourbon en rye. Schots, Iers, Amerikaans, Japans, ja zelfs Taiwanees en Nederlands! Het is ons om het even want het is allemaal whisky. Het is wereldwijd het meest gedronken distillaat en thans meer in trek dan ooit.

Voor elke wens een whisky

Wij delen graag onze kennis van en enthousiasme voor dit prachtige product. Stap gerust een keer binnen en laat het u allemaal smaken. ZILT’s gastheer of gastvrouw van dienst weet bij elke voorkeur of wens een bijpassende whisky van de plank te pakken.

 

We nemen graag uitgebreid de tijd om u te laten proeven en u goed te informeren. Zo kunt u uit ons grote whisky-aanbod altijd de beste, lekkerste of meest bijzondere keuze maken.

Naast deze spontane proeverijtjes kunt u bij ons ook terecht voor een meer uitgebreide proefsessie. In twee uur laten we u kennismaken met diverse stijlen en smaken. Aan de hand van zes verschillende whisky’s vertellen wij u met smaak over de geschiedenis, productieprocessen, wetgeving en nog veel meer van deze fascinerende drank.

 

Uiteraard laten we de whisky vergezeld gaan met diverse bijbehorende, soms contrasterende en soms complimenterende hapjes. Gewoon genieten van al het moois, of een inkijkje in de hogere whiskyleer – alles naar uw wens.

Een proeverij op maat, op locatie of tijdens een rondvaart? Zegt u het maar; we zijn u overal graag van dienst!

Reserveer voor een

whiskyproeverij

Vanaf € 36,- schenken wij u een selectie van de mooiste whisky's. Om u en uw gezelschap de aandacht te geven die u verdient, raden wij u aan te reserveren. 

ZILT organiseert regelmatig open proeverijen rond een thema. Houd hiervoor Facebook in de gaten.