top of page

De Stadswandeling 020

Dag Vrienden,


Graag vragen wij uw voor een bericht van het allergrootste belang, nieuws dat geen uitstel duldt, een aankondiging dat de koers van de mensheid voorgoed zal wijzigen. Uw aandacht gegrepen? Welnu, daarkomtie.


Aanstaande zaterdag en zondag, 27 en 28 maart opent Café ZILT van 13:00 tot 18:00 haar deur als deelnemer aan De Stadswandeling 020. Voor sommigen zal ons adres slechts een tussenstop zijn maar de kenners onder u weten dat een bezoek aan ZILT feitelijk de enige reden is om aan de wandeling deel te nemen.


Goed, U krijgt bij deelname aan de wandeling een prachtige routekaart, een uiterst onderhoudende pubquiz en een uitgebreid menukaart aangeboden en dat mag dan allemaal wel zo zijn maar Café ZILT, Lieden, daar gaat het uiteindelijk om. Dat is je ware.


Wij bieden aan, speciaal voor de gelegenheid en slechts voor € 5,- diverse blonde bieren vergezeld van enige stukken Bronkhortser Beemserkaas en Spaanse fuet maar ook een aantal donkere bieren die wij gepaard doen gaan met chocolade van The Chocolatemakers ( een fraai Amsterdams bedrijf waarover u binnenkort op onze website meer over verneemt ).Muuke #14 van Poesiat en Kater, Juffie van De School, East Coast Porter van Brothers in Law, Midnight Mandy van Two Chefs en de Daemon #4 van Walhalla staan naast een aantal 'ouwe bokken' reeds koel. Uiteraard staat het u vrij van onze overige, nog lopende spectaculaire aanbiedingen gebruik te maken. Alles staat aantrekkelijk uitgestald voor u klaar. Vergeet niet dat alle aankopen van €50,- of meer in een gratis canvas tas met opdruk mee naar huis mogen.


Voor meer details omtrent de wandeling bezoekt u: de stadswandeling 020.


Graag tot aanstaande weekend.

Comments


bottom of page