top of page

Groot Kerst Muziek Spektakel

Lieve. lieve Vrienden, in ons vorig epistel kondigden wij een hele reeks gebeurtenissen aan die binnenkort In Café ZILT de revue zullen passeren. Wij kunnen ons voorstellen dat het u, na ieder genoemd bericht nog duizelt, dusdanig zelfs dat het wellicht verstandig is telkens een evenement apart uit te lichten.

Graag maken wij gewag van een bijzonder muziekprogramma in het kader van het naderende Kerstfeest. Inmiddels hebben wij een aantal lokale coryfeeën bereid gevonden een fraai staaltje kleinkunst voor het voetlicht te brengen.

Gijs Broersen neemt een zogenoemd electronisch toetsenbord mede en speelt daarop en zingt erbij, Babak Amiri speelt acoutische gitaar en zingt, Mirte Eggenkamp brengt haar 'carolers' mee en Thom Straatsma heeft toegezegd ons te vergasten op een gedicht of verhaal. Neen dit is nog niet alles want Ed van Nunen heeft een nieuw en bijzonder trio in elkaar gezet en dit wordt de vuurdoop voor deze groep.

Het kan niet op want onze eigen Isabelle Nelis heeft zich bereid gevonden voor ons te zingen en wie weet grijpt ook Michael Bruynse zelf even de microfoon. Als klap op de vuurpijl heeft Suzan van der Heijden toegezegd de avond met een zeer bijzonder optreden extra luister bij te zetten.

U speelt enig instrument of zingt wellicht een aardig mopje? Trek dan toch de stoute sneeuwschoenen aan en trakteer ons op een klein optreden. Een gitaar, blokfluit of klavecimbel en een Beatles, Bowie of Johnny Cash 'songbook' doet wonderen Laat u ons weten wanneer u van de partij kan en wil zijn? Wij verheugen ons nu reeds zeer op een feestelijke avond.


Comments


bottom of page