top of page

Mededelingen van enig belang


Aanstaande zaterdag en zondag, 15 en 16 mei opent Café ZILT wederom van 13:00 tot 18:00 haar deur als deelnemer aan De Stadswandeling 020. Voor sommigen zal ons adres slechts een tussenstop zijn maar de kenners onder u weten dat een bezoek aan ZILT feitelijk de enige reden is om aan de wandeling deel te nemen.


Goed, U krijgt bij deelname aan de wandeling een prachtige routekaart, een uiterst onderhoudende pubquiz en een uitgebreid menukaart aangeboden en dat mag dan allemaal wel zo zijn maar Café ZILT, Lieden, daar gaat het uiteindelijk toch echt om. Dat is je ware. Te eenen male zelfs.


Wij bieden aan, speciaal voor de gelegenheid en slechts voor € 5,- diverse blonde bieren vergezeld van enige stukken Bronkhortser Beemsterkaas en Spaanse fuet maar ook een aantal donkere bieren die wij gepaard doen gaan met chocolade van The Chocolatemakers. Qua bieren, het volgende: Muuke #14 van Poesiat en Kater, Juffie van De School, East Coast Porter van Brothers in Law, Midnight Mandy van Two Chefs en de Daemon #4 van Walhalla staan naast een aantal 'ouwe bokken' reeds koel.


Uiteraard staat het u vrij van onze overige, nog lopende spectaculaire aanbiedingen gebruik te maken. Alles staat aantrekkelijk uitgestald voor u klaar en vergeet niet dat alle aankopen van €50,- of meer in een gratis canvas tas met opdruk mee naar huis mogen; duurzaam en 'fairtrade' bovendien.


Voor meer details omtrent de wandeling bezoekt u: de Stadswandeling 020.


Als klap op de vuurpijl mogen wij u melden u op ons terras te mogen bedienen; we beschikken zowaar over vier zitplaatsen. Let wel, de tapbieren laten op zich wachten totdat dit weer enigszins rendabel dreigt te worden.


Graag tot morgen en of overmorgen.
Comentarios


bottom of page