top of page

Uw depressie is onze redding.

Dag Lieve Vrienden, mogen wij even uw aandacht?


Schrik niet, het is alles niet zo heel erg maar vandaag zijn wij een beetje somber gestemd. Jawel, het kan ons ook zomaar overkomen dat wij het even niet zien zitten; iets menselijks is ons vreemd tenslotte. Een beetje sip dus maar verder 'nix aan de handa' Kort twijfelden wij aan deze communicatie maar menen hier toch goed aan te doen. Wij trachten immer de zonzijde van het leven te benadrukken, prijzen mooie waren aan, roemen goede daden en doen kond van vrolijke activiteiten en bijeenkomsten. U mag ons doorgaans beschouwen als brengers van een blijde boodschap. Wij kunnen ons in deze bijzondere tijd echter goed voorstellen dat er onder u lieden zijn die het allemaal niet zien zitten en juist in de put geraken door al te optimistische geluiden. Welnu, wij willen juist u bij dezen een welgemeend hart onder de riem steken door te melden dat zelfs de aller positiefsten, wijzelf in dezen, het soms ook zwaar te moede is. Maar kom, niet te licht getreurd; wij hebben nagedacht over hoe met uw neerslachtigheid om te gaan. Gedeelde smart is dubbele smart en eens goed aan het zwelgen in zelfbeklag kan je er maar beter geen tekort aan hebben. U heeft in een depressie wellicht geen oog voor andermans 'dip' maar zeker geen belangstelling voor of steun aan jubelklanken van uw naasten. Onze oplossing ligt thans niet in het positief benaderen van uw problemen maar raden u juist aan toe te geven aan redeloze radeloosheid. Wij raden u aan er eens goed voor te gaan zitten en mentaal stevig onderuit te gaan. Wanneer u dit echt goed aanpakt spreekt u zonder zicht op morgen uw drankvoorraad aan teneinde na enige uren stevig innemen, naakt ( waarom weten wij niet maar bloot verkoopt ) temidden van kort en klein geslagen huisraad wenend op de grond in slaap te vallen. U zult zien dat er anderdaags dwars door de kater een mooie nieuwe toekomst voor u en zelfs voor de gehele mensheid gloort. Echter niet alleen een nieuwe kijk op het leven maar ook een knagend besef van de gevolgen van uw recente inzinking zijn u bijkans gegeven: in onrede geraakt huisraad maar erger nog geen druppel in huis. Misschien heeft u zelfs naaktfoto's van uzelve gepubliceerd. Jottum. Uw divan, kaptafel, radiotoestel en poef kunnen wij niet vervangen noch kennen wij ambachtslui die deze stukken weer in oude luister kunnen herstellen. Ook weten wij niet hoe uw schaamteloze kiekjes van het internet te verwijderen maar bij het aanvullen van uw drankvoorraad zijn wij u graag van dienst en kondigen bij deze enige opmerkelijke acties aan.


Wij mogen u berichten dat onze samenwerking met brouwerij Walhalla een alleraardigste aanbieding tot resultaat heeft. Waneer u het webadres, https://shop.walhallacraftbeer.nl/discount/LITER-LOKI-ZILT bezoekt wacht u een wel zeer aangename verrassing dat zowel één van Neerlands beste brouwerijen ondersteunt als ook uw geliefd lokaal, Café ZILT ten goede komt.

Ook de immer sympathieke jongelui van het Zeeuwse Dutch Bargain hebben een fijne actie bedacht en graag maken wij ook hiervan gewag. Bezoekt u derhalve ook eens www.dutchbargain.com/dbsteuntdehoreca Koopt hier uw bier en steun hen en tezelfdertijd Café ZILT.


Lui, we rekenen op uw neerslachtigheid en dorst en zien graag deze zaken pas waarlijk opgelost wanneer wij u weer mogen begroeten, omhelzen, vol mogen laten lopen en u daarna weer onder een hartelijk 'bedankt en de groeten aan uw Madam' of iets dergelijks, bellenblazend de deur wijzen. Saluutjes hè.

Comments


bottom of page