top of page

ZondagMiddagJazzSessie

Vrienden van de Muziek en dan met name de liefhebbers van Jazz,


Ja natuurlijk is het u dit weekeinde gegeven tijdens het North Sea Jazz evenement in een overvol Ahoy te Rotterdam met de kudde mee te hobbelen. Voor slechts honderdvijfentwintig euro (per dag) mag u zich daar een hele dag lang tussen duizenden en duizenden (de weervoorspellingen in acht nemend) veelal uit het hemd klotsende festivalgangers begeven. Ruikt u het al? Slecht getapt bier en maagzuur opwekkend voer, beide tegen recordprijzen zijn weliswaar optioneel maar een mens moet toch wat tijdens zo een festival.


Gelukkig biedt Café ZILT reeds sinds mensenheugenis elke tweede zondag van de maand een mooi alternatief voor grootschalig festival geweld. Wij nodigen u (immer geheel gratis) uit aanstaande zondag 9 juli om vanaf 17:30 een nieuwe editie van ons geroemd en geprezen ZondagMiddagJazzSessie bij te wonen.


We klappen een tafeltje in, schuiven een kerkbank opzij en halen driftig een schuiertje over het inmiddels vaalgelopen faux-Perzisch kleed. Moeder indachtig houden wij namelijk graag de boel kies ook al zijn onze gedachten vaak veel minder fris dan zij dit graag zag. Toe maar; we zetten de airco ook maar alvast aan.


Onze organisator, jazzlegende en saxophonist Jasper Blom heeft wederom een fijne line-up bij malkander getrommeld om u aanstaande zondag drie sets lang in het geheel te doen vergeten dat men zich in het Roitterdamse probeert te vermaken in een sauna gelijkende omgeving tegen prijzen die een tweede hypotheek noodzakelijk maken.


Wij presenteren met trots Jens Meijer op drums, William Barrett op contrabas en Gijs Idema raakt een gevoelige snaar. Doet u zichzelf een onvergetelijk genoegen, kom en onderga samen met ons gastheer van dienst dit wonder.


Ons dunkt dat het bovenvermelde voldoende reden moet zijn Café ZILT met een bezoek te vereren. Mocht u toch nog enige aansporing nodig hebben dan wijzen wij u graag op ons buitengewoon dranken assortiment en uitzonderlijke gastvrijheid.


Tot zondag Lui.

Comments


bottom of page