top of page

ZondagMiddagJazzSessie

Vrienden van de muziek,


Jelui voelt het vast reeds kriebelen. Onderhuids bevoel je iets dat je niet gelijk thuisbrengt maar wel een herinnering bij je wekt; eerst nog vaag en ver weg maar al gauw wordt het signaal sterker en trekt alras je volledige aandacht. Het is bijna de tweede zondag van de maand en dus weer tijd voor een ZondaMiddagJazzSessie in uw favoriete lokaal, Café ZILT.


Op zondag 10 september om 17:30 betreden een aantal zeer getalenteerde jonge Hepcats ons 'podium' om u een drietal sets lang te vermaken. wij kondigen met groot genoegen en gepaste trots de aanwezigheid van Martin Diaz op saxophoon, Joan Fort Nieto op gitaar, Simon Osuna op bas en Erik Kohl houdt de maat op het drumtoestel. We mogen een aantal van voornoemde talenten al eerder verwelkomen en kunnen jelui van harte aanraden erbij te zijn. Wat een talenten!

Goed, het wordt aanstaande zondag nogal warm dus we raden je aan je wat luchtig te kleden waarbij we uiteraard rekenen om het betamelijke niet uit het oog te verliezen. We zijn tenslotte een decente plek ondanks ons ruime opvattingen waar het intermenselijk verkeer betreft.


Tenslotte melden dat wij met het oog op het verwachte warme weer voldoende gekoeld bier in huis hebben.


Comments


bottom of page