top of page

Appelflauwtepreventie

'Galgje', kent u dat spelletje nog? Een eenvoudige manier om de tijd te verdrijven dat slechts papier en een eenvoudig stuk schrijfgerei behoeft. Ons inziens is de titel van onderhavig bericht een fijn woord dat bij uitstek geschikt is om het spel te spelen. Het staat u vrij het eens te gebruiken.


U vraagt zich natuurlijk af welke kant wij op willen met bovenstaand introductie. Het antwoord is ons onlangs uitgebreide assortiment kazen en vleeswaren bij u onder de aandacht te brengen.


Wij stellen ons voor dat u tijdens een bezoek aan Café ZILT door deelname aan een stevige partij 'Galgje' een energietekort ontwikkeld dat niet door louter bier, wijn of anderszins alcoholische dranken kan worden aangevuld. U voelt een trek dat slechts door iets voedzamer dan drank kan worden weggenomen ( in Engeland het het dan dan men zich 'peckish' voelt; fraai nietwaar? )


Ons huidig assortiment appelflauwtepreventiemiddelen ( ! ) bestaat thans uit een pittige en stevige Bronkhorster Beemsterkaas, de Oude Ade ( iets droger en fruitiger ) en een fraai smeuig witschimmel kaasje; alles van Neerlands bodem. Uit de Amsterdamse Jordaan presenteren wij aanvullend Louman's gerookte worst en verder een heerlijk Spaanse Jamon Serrano en dito Fuet.Met trots vermelden wij onze locale leverancier: Wout Arxhoek. Al enige jaren werken wij fijn samen en zijn producten zijn een klein maar essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering geworden want goede dranken gaan samen met goede spijzen.


Ons dunkt dat de trek thans is gewekt zoniet de nieuwsgierigheid naar de uitzonderlijke kwaliteit van het gebodene. Wellicht zien wij u reeds heden aan de dis.Comments


bottom of page