top of page

Ben je betoeterd?

Ha, Vrienden van de Muziek,


Toffe kop nietwaar? Ja, dat vinden wij hier ten burele ook en wel hierom: het Red Light Jazz festival van 2022 is nakende en staat in het teken van de saxofoon. Nu, Café ZILT ruimt aanstonds wederom met veel plezier plaats in voor een stroom hepcats dat z'n weerga niet kent. Veel van de aangekondigde artiesten heeft u reeds eerder in ons lokaal mogen begroeten en een aantal ervan maakt inmiddels internationaal furore.Wij zijn trots te melden dat, de thans in Barcelona woonachtige Irene Reig speciaal voor ons de zon achter zich laat en voor een vijftal optredens in Amsterdam neerstrijkt; vijf optredens in Café ZILT tezamen met de fine fleur van de huidige jonge jazz 'scene'. Wat een heerlijk vooruitzicht.


Wij herinneren ons nog een laatste optreden van Irene en kornuiten waarbij het publiek op speekselafstand van de blaasinstrumenten meestoomden en het condens van de muren liep. Waarschijnlijk zijn wij binnenkort weer getuige van een dergelijk spektakel.


Houdt u op 3, 4 en 5 juni aanstaande rekening met fluitende oren, zere voeten, kloppende lever en nadien gelukzalig knallende koppijn? Wellicht dat u opgezweept door muziek en ontspannen door drank tijdens dit festijn een 'one night stand' ontmoet om de verveling van het bestaan kortstondig mee te verdrijven. Men weet maar nooit; het kan zomaar gebeuren. Blaasinstrumenten, weetuwel.
Commentaires


bottom of page