top of page

Beter duur dan niet te koop


Lieve Vrienden,


Heugelijk nieuws hebben we jelui te melden.


Onlangs hebben wij de hand weten te leggen op een zéér bijzondere whiskycollectie. Enkele flessen uit deze privéverzameling stammen uit de jaren zestig en zeventig van de afgelopen eeuw. Wij waren bijkans net zindelijk toen een aantal van de voornoemde whisky's gebotteld werden.

Het gaat in een aantal gevallen om meer dan exclusieve dranken die nauwelijks te verkrijgen zijn en doorgaans in verzamelingen staan te verstoffen, wachtend op een exorbitant hoog bod van de volgende verzamelaar.


Thans bieden wij u de kans zich te buigen over een assortiment whisky's die u hoogstwaarschijnlijk nimmer meer zult kunnen proeven. Let wel, de prijs per glas is vaak aan de hoge kant maar u weet: 'Beter duur dan niet te koop'


Mogen wij als eerste uw aandacht vestigen op een fles Ardbeg 1975 Limited Edition? Woorden schieten tekort om haar te beschrijven en voor de prijs van slechts één glas zult u een tweede hypotheek moeten uitrekken, uw kinderen in slavernij moeten verkopen of uw lichaam te huur aanbieden in het Wallengebied, niet ver van uw favoriete lokaal. (Afhankelijk van uw uiterlijk en onderhandelingstechnieken kan dit laatste soms in een wip zijn gebeurd.)


Slàinte MhathComments


bottom of page