top of page

Broeva, haro, kom in mijn armen!

Voor hen die de avonturen van Asterix kennen komt de kop van deze post waarschijnlijk bekend voor. Wij menen dat deze woorden voorkomen in 'De lauwerkrans can Caesar' U mag ons corrigeren indien dit niet klopt.

Maar goed, wat heeft de kop te maken met de verdere inhoud van dit bericht? Wel? Nu, helemaal niets maar wellicht hebben wij uw aandacht getrokken en daar gaat het in dezen om.


We laten u weten dat er aanstaande zondag weer een ZondagMiddagJazzSessie in Café ZILT aan de hand is. Inmiddels, na twee jaren ellende, weer een maandelijks terugkerend evenement en wel van het allercultureelst belang.


Aanstaande zondag vanaf 17:30 neemt Hyperhepcat Jasper Blom samen met een aantal Weergalozen plaats op ons recent aangeschafte en ondertussen weer vol bier gezogen faux-perzisch tapijt om uw oren drie sets lang te fêteren op de fijnste geluiden denkbaar. Het tapijt is om de zaak enigszins te beschermen tegen de vibraties die hemel en aarde doen bewegen en uw ziel zeker zullen roeren.


Wie zijn deze demi-goden die tijdelijk in ZILT nederdalen vraagt u zich nu af? Nu, daarkomtiedan: Roberto Pistolesi op drums, Thomas Pol speelt bas, Davor Stehlik op gitaar en natuurlijk Jasper Blom op tenorsax en lijding. Lui, het is duidelijk; het huis is zondag te klein.


Komt allen in drommen vergelijkbaar met de grootste volksverhuizingen aller tijden. Neemt uw betaalmiddelen en dorst mede en doet kond van uw aanwezigheid bij uw naasten opdat zij ook van deze heerlijkheid kunnen genieten.Broeva, haro.

Comments


bottom of page