top of page

Covid Kelderkoopjes Kolder

Dag Lieve Vrienden,


Bent u daar nog? Nu, wij zijn hier ook nog immer en gedreven door een gemis aan intermenselijk contact reiken wij naar u uit met een aankondiging van op zijn minst nationaal en misschien wel mondiaal belang (alles in proporties natuurlijk maar bescheidenheid is thans volstrekt misplaatst )

Tijdens de komende twee weken en met name op vrijdag, zaterdag en zondag openen wij kortstondig ons voordeur voor een spectaculair evenement: ons COVID KELDERKOOPJES KOLDER. Kom uzelve of uw naasten verwennen met één of meerdere flessen uit ons prachtig assortiment. Wij zetten alles in de etalage met kortingen van 10% tot 50%.


De feestdagen staan voor de deur en juist dan blijkt een drankcadeau zo heerlijk veelzijdig. Drank brengt gezelligheid, maakt uw zelfbereide feestzaal helemaal af of verbloemt juist uw gebrek aan keukentalent. Wanneer het niet zo feestelijk uitpakt als gewenst is alcohol een uiterst geschikt medium om een samenzijn met uw familie of partner nog enigszins dragelijk te maken. Ongeacht uw motief; de kelder mag leeg verkocht. Let wel, het betreft uitsluitend ons zwak alcoholisch assortiment.


Kort samengevat nodigen wij u uit om op 20, 21, 22, 27, 28 en 29 november van 16:00 tot 19:00 uw slag te slaan en tezelfdertijd ons te verblijden met uw kort Covid 'proof' aanwezigheid en uw aankopen. Wij belonen alle aankopen van € 50,- of meer met een fraaie canvas tas met het logo van Café ZILT.


Vrienden, we zien jelui graag goedgeluimd en kooplustig in drommen verschijnen maar houdt u wel rekening met onverhoopte rijen, urenlange wachttijden in koud en regenachtig weer, uitverkochte schappen en andere ongemakken.


Tot ziens.


PS Het uitbundig delen van dit bericht wordt zeer op prijs gesteld.


Comments


bottom of page