top of page

De Grote AJAX Berghius Quiz


Vrienden,


We horen het u vol ongeloof voor uzelf uit fluisteren 'Wat nu? Een voetbalquiz in ZILT? Neen toch?'


Gezien onze reguliere activiteiten en onze doorgaans schampere houding ten opzichte van sport in het algemeen en voetbal in het bijzonder hebben wij er alle begrip voor dat de adem u even in de keel stokt, dat u het gevoel heeft in een parallel universum te zijn beland en dat hiet sprake moet zijn van een ernstige dwaling of een vreemde grap. Niets van dit al Vrienden want de aankondiging van een voetbalquiz, De Grote AJAX Berghius Quiz in uw aller lokaal is werkelijkheid.


Zondag 27 november om 19:30 presenteren Maarten Tuininga ( producent van het bekende Total Footbal Festival ) en auteur 'Ome' Rodney Rijsdijk, gezamenlijk een quiz dat geheel in het teken staat van de club Amsterdamse 'godenzonen'.


Wij zijn ervan overtuigd dat onder onze vaste gasten een aantal een geheime liefde voor de sport en wellicht ook voor Ajax verborgen houden uit angst te worden geridiculiseerd. Nu, wij bieden die lieden de kans die liefde voor de bal en kennis van hun club voluit en onbeschaamd te tonen. Kom uit de kleedkamer, toon je kleuren en geef ze van katoen.


Deelname is gratis en toch zijn er een aantal prijsjes te winnen. Laat u ons weten of u wilt deelnemen daar wij slechts beperkt plek hebben en denk eraan: meedoen is belangrijker dan winnen. ( Wij zien de gemiddelde voetbalfan reeds het voorhoofd al fronsen )コメント


bottom of page