top of page

Vrienden,


Het weekend staat voor de deur en wij nemen aan dat velen van u hier reikhalzend naar hebben uitgekeken. U heeft zichzelf hoogstwaarschijnlijk weer een slag in de rondte gewerkt; voor de baas of voor zichzelf of wellicht om niet voor het goede doel.


'T is om het even maar bloed, zweet en tranen zullen zijn ( of is het hebben ? ) gevloeid en dan, ineens heeft u dorst.


Precies op het moment dat die dorst u alle hoop ontneemt is daar Café ZILT. Met ons uitgebreid assortiment bier en wijn en onze kennis daarvan wordt het een weekend om nooit te vergeten en dat zult u zich eenmaal volgedronken niet meer herinneren.


Vrijdag en zaterdagmiddag aanstaande van 13:00 tot 16:00 zijn wij open om u de gelegenheid te geven de leeggedronken provisiekasten tijdelijk van nieuw voorraad te voorzien. Er zijn nog voldoende bier en wijnkoopjes te kust en te keur op onze tafels en toog uitgestald om eerder omschreven dorst te lessen en tezelfdertijd uw portemonnaie niet te zeer te belasten.


Graag zien wij u verschijnen en vergeet niet dat alle aankopen van meer dan €50,- worden beloond met een fraaie canvas tas voorzien van ons logo. ( de tas is ook los te koop voor slechts €9,- )Gegroet en tot ziens.

Commentaires


bottom of page