top of page

Geef eens drank cadeau!


Ho,Ho, Ho, Vrienden,


De Goedheiligman warmt zich inmiddels weer aan de Spaanse zon terwijl wij de resten taaie taai-taai tussen tanden en kiezen vandaan peuren. Geen tijd echter om tot rust te komen want de consumeercarroussel draait zich reeds warm en eenmaal op toeren sleurt zij ons allen mee in een wervelwind van winkelwaanzin dat zich Kerstmis noemt.

Voor velen onder u breekt een moment van hoogspanning aan want er staat van alles op uw 'te doen' lijstje. Kledij, coiffures, reisschema's, eetwensen en allergieën, ega's en ego's, minaars, minnaressen en rendezvoosjes tussendoor en wat te denken van de bijkans oneindige lijst cadeaux voor eenieder nog aan te schaffen.


Nu rijst de vraag of u zich voortijdig opknoopt of op tijd de knoop doorhakt en ons u laat helpen uw misere te verlichten. Wij kunnen u helaas niet op de gebruikelijke wijze drogeren en van een zalvend woord voorzien maar uw geschenkproblemen lossen wij graag met en voor u op.

Uw, familie, medewerkers en zakenrelaties hebben net als uzelf, met een onthutsend jaar achter de rug, de feestdagen en een ongewisse toekomst voor de deur een onmetelijke behoefte zich eens fors te laven aan een fijn glas drank. Laten wij daar nu juist in kunnen voorzien.


Wat de grootgrutter kan doen wij beter. Ons gediplomeerd en enthousiast team staat klaar om een fraai bier en of wijnpakket met bijbehorende spijzen voor u op te maken. Wij kunnen een en ander suggereren maar werken ook graag met u samen om geheel naar wens een passend drankcadeau voor uw relaties samen te stellen.Informeer naar de schier oneindige mogelijkheden en overstelpt u ons met uw aanvragen. Wij zien uw berichten graag via dit medium tegemoet maar zijn ook bereikbaar op ons e-mailadres info@cafezilt.nl

Comments


bottom of page