top of page

Gratis microvezel doekje

Vrienden,


Het is weer zover: vrijdag, zaterdag en zondagmiddag van 13:00 tot 16:00 zijn wij open om u de gelegenheid te geven de leeggedronken provisiekasten van nieuw voorraad te voorzien en wellicht ziet u een kerstcadeau voor uw naasten of uzelve in ons café uitgestald.


In het cadeaukader prijzen wij met plezier de Norlan whiskyglas aan. Ach u kent haar als het glas waar wij reeds lang onze whisky's bij voorkeur in uitschenken en de kenners onder u weten inmiddels waarom. Prijzig maar prachtig en bovenal laat ze uw favoriete graandistillaat volledig tot haar recht komen. In kokers van twee stuks kost dit slechts €54,- en voor dat geld krijgt u er een fraai microvezel doekje bij om ze na gebruik goed te reinigen.
Er zijn nog voldoende bier en wijnkoopjes te kust en te keur op onze tafels en toog uitgestald om de grote dorst te lessen en tezelfdertijd uw portemonnaie niet te zeer te belasten.

Onder de bezielende begeleiding van onze bier-bon-vivant Laurens Frenken komt u gegarandeerd thuis met precies de juiste dranken. Advies om welke spijzen u hierbij kan nuttigen zijn inclusief en gratis bovendien.


Graag zien wij u dit weekend verschijnen en vergeet niet dat alle aankopen van meer dan €50,- worden beloond met onze fraaie canvas tas voorzien van ons logo. ( de tas is ook los te koop voor slechts €9,- )


Graag tot ziens.

Comments


bottom of page