top of page

KelderKoopjesKolder (deel 3)

Teerbeminde Vrienden,


Nu, de Rus staat voor de deur, het gele gevaar komt per zijde route aangerold, de inflatie giert geheel de klauwen uit en The Voice is van de verrekijk gehaald. Het allerergst is natuurlijk dat wij nog immer onze voordeur, volgens de huidige regels niet van de knip mogen halen. Schande!


Echter: wij hebben het afgelopen zaterdag reuze naar ons zin gehad. U bent in grote getale op onze KelderKoopjesKolder actie afgekomen en wij mogen dan ook van een geslaagde middag spreken. Wel is er tijdens het winkelen meer gedronken dan er daadwerkelijk is gekocht om mee naar huis te nemen maar wij menen dat dit nu precies is waar het velen van u om te doen was. En dus, weetUwat? We doen het aanstaande zaterdag nog eens dunnetjes over.

Tussen 12:00 en 17:00 zien wij u graag aanwaaien teneinde onze bier en wijnvoorraad fors te doen slinken. Alles mag weg en met een korting van 30 procent is het zaak dat u juist nu uw slag slaat. Houdt u er rekening mee dat er al een flinke deuk is geslagen in ons assortiment. Veel blond bier en IPA's zijn reeds opgenuttigd of meegenomen. Wij hebben echter nog voldoende mooie bieren die een bezoekje aan uw favoriete lokaal alleszins de moeite waard maken. U kunt juist nu een goede koop doen wanneer u van donkere, vatgerijpte en overjarige bieren houdt. Keldergerijpt zure bieren, oude Orval en grote flessen bijzondere bieren wachten geduldig op uw komst.


Wij stellen ons zo voor dat u tijdens het winkelen last krijgt van keuzestress en dat dit dusdanige proporties aanneemt dat slechts een glas drank de nood kan ledigen. Juist voor hen die hieronder lijden zorgen wij voor een klein voorraad koude pilsener; op fles weliswaar maar zoals men aan de overkant van de plas zegt: 'beggars can't be choosers' Begrijp ons niet verkeerd wij beschouwen ons cliënteel niet als bedelaars maar, ach u snapt het wel.


Wij hebben nog een klein aantal van onze fraaie linksdraaiende en bovendien biodynamische canvas draagtassen met opdruk beschikbaar voor hen die ten minste € 50,- van ons voorraad mee naar huis nemen. Wees er vlot bij want dit zijn de laatsten in een unieke serie.


Wederom melden wij dat het kan verkeren dat wij genoodzaakt worden onze actie voortijdig te staken en hopen dan op uw begrip.


Tot ziens.


PS Het uitbundig delen van dit bericht op alle media wordt zeer op prijs gesteld.

Comments


bottom of page