top of page

Kelderkoopjeskolder (reprise)

Dag Lieve Vrienden,


Het is wat hè? De toestand enzo, weetuwel, Covid-19 en d'r nazaten?

Lui, het is om niet goed van te worden en wij vragen dan ook: Bent u daar nog? Of bent u geheel afgehaakt? Nu, wij nog niet hoor. Neen wij voelen ons gelijk een klein Gallisch dorp dat dapper weerstand biedt aan een groot en machtig overheerser.

(Lees: wij geven niet toe aan de malaise en gaan voor het licht aan het einde van de tunnel).


Gedreven door ons levenslust en weerbarstigheid willen wij aanstaande zaterdag een piepkleine actie voeren. Het betreft een éénmalig 'winkel'verkoop moment. Café ZILT opent aanstaande zaterdag, 15 januari, vanaf 12:00 haar voordeur teneinde u de kans te geven de geur van een café weer eens goed diep op te snuiven en om ons tezelfdertijd van een groot voorraad bier af te helpen. Alles tegen bizar hoge kortingen. Verder zetten we voor al ons winkelend publiek een ouderwets kopje filterkoffie en krijgt u bij afname van ten minste € 50,- een fraaie canvas tas met opdruk van het logo van Café ZILT cadeau. Dit laatste zolang de voorraad strekt.


Vrienden, we zien jelui graag goedgeluimd en kooplustig in niet te overziene drommen verschijnen maar houdt u wel rekening met urenlange wachttijden in koud en regenachtig weer, uitverkochte schappen en andere ongemakken. Het kan natuurlijk verkeren dat wij genoodzaakt worden onze actie voortijdig te staken en hopen dan op uw begrip. Ons advies is vroeg op de stoep te staan om volop te profiteren van ons tijdelijk mooi aanbod.


Tot ziens.


PS Het uitbundig delen van dit bericht wordt zeer op prijs gesteld.

Comments


bottom of page