top of page

Kersttruien en Jingleballen brunch

Lieve Vrienden,


Onlangs nog kreeg u te horen uw wild geraas te staken en binnenkort wordt er met een ho, ho, ho verder op de rem van ons toch al zo beknotte vrolijkheid getrapt. Het moest maar eens afgelopen zijn met dat negatieve. Laat ons de teugels van de schimmel en de rendieren eens flink vieren en de zaak gierend uit de hand laten lopen, samen op weg naar totale en onomkeerbare ontsporing.


In het kader van voornoemde vrolijkheid kondigen wij met veel genoegen een volgende 'boozy brunch' aan en wel op zondag 19 december vanaf 11:00

Ook deze keer werken wij samen met de nieuwkomers op de Zeedijk: Kaap&tein. U mag rekenen op een kleine maar zeer fijne kaart en een excellente uitvoering van de daarop aangekondigde gerechten. Ook ditmaal schenken wij u met liefde een fijne glas prosecco of een Mimosa en ja ook deze keer alles tegen zeer schappelijke prijzen.


Om het gezamenlijk genoegen te vergroten vroegen wij u voor onze eerste brunch evenement in avond, nacht en ochtendkledij te verschijnen en u heeft ons aangenaam verrast met een paar hoge hakken onder een stijlvolle flanellen pyjama als hoogtepunt.

We dagen u graag uit de vorige editie qua aankleding ineens te doen verbleken door uzelve in kersttrui te hullen. Mocht dit u net dat ene stapje te ver zijn dan kunt u ervoor kiezen uw persoon met een enkele bal op te leuken; twee of wellicht meer zelfs wanneer u het echt bont wilt maken.


Geeft u even aan of we op uw komst mogen rekenen, via bijvoorbeeld een mailtje naar info@cafezilt.nl of een berichtje via onze Facebookpagina. Wij menen dat zelfs via Instagram of iets dergelijks contact kan worden gezocht.


Hoort u binnenkort een ho, ho, ho, zeg dan no, no, no en kies voor go, go, go.





Comments


bottom of page