top of page

M&H Distillery Whiskyproeverij

Vrienden,


We zijn opgewonden. We kunnen de slaap niet vatten. Reikhalzend kijken wij uit naar de vierde woensdag van deze maand en wel naar de klok van 8 uur in de avond van die voornoemde woensdag. Ongeduldig scheuren wij dagelijks een nieuwe pagina van de kalender en dit precies nadat de klok twaalf maal heit. We tellen in hysterie af want.......


Op woensdag 24 januari om 20:00 komt Global Brand Ambassador Shilton Almeida naar Café ZILT. We proeven onder zijn begeleiding 6 prachtige whisky's van de Milk&Honey distilleerderij. Tijdens dit evenement zal Shilton ons informeren omtrent de distilleerderij zelf en dieper ingaan op de gepresenteerde whisky's waaronder één dat als World's Best is beoordeeld tijdens de meest recente editie van de prestigieuze World Whisky Awards.


Tijdens de proeverij zullen wij je vergasten op een aantal hapjes die soms complimenterend en soms contrasterend werken met de diverse glazen whisky.

Er is slechts zeer beperkt plek en wij adviseren je dan ook vlot een plaats te reserveren via: info@cafezilt.nl

Wij hebben er heel veel zin in en zien je dan ook graag op onze eerste op één distilleerderij geconcentreerde proeverij.


Proost en hopelijk tot ziensComments


bottom of page