top of page

Mossburn proeverij.

Vrienden,


Het ene evenement heeft nog niet plaatsgevonden of wij mogen u alweer verblijden met de aankondiging van een volgende: een Mossburn proeverij!


Wij zijn vereerd door Walraven Sax (één van Neerlands oudste wijn distributeurs) te zijn benaderd om ruimte te bieden aan een hoegenaamde 'Masterclass' van Mossburn Distiller's en Blenders. Brand Ambassador Stewart Dick zal de proeverij presenteren en ons nader kennis laten maken met de whisky's en distilleerderijen.


Mossburn is reeds een aantal decennia bezig met het blenden van Schotse whisky, ook heeft men recent een tweetal distilleerderijen het daglicht laten zien. 

Op het eiland Skye opent men in 2017 de Torabhaig distilleerderij alwaar men een 'extremely characterful, new make spirit' produceert. Vanaf 2020 stookt Mossburn's Scottish Borders distilleerderij Reivers een grain distillaat uit rogge. Naar wij verstaan hebben zij daar euvele moed door eveneens genever te stoken! U voelt al dat dit ons genoeg aanleiding geeft de spreker tijdens de presentatie eens stevig te ondervragen.


U bent van harte welkom om volgende week woensdag, 13 november mee te proeven en meer te leren oven Mossburn Distillers & Blenders. Aanvang is om 19:30.


Graag tot dan.





The Distillery At Torabhaig

 
 
 

Comments


Café Zilt
Zeedijk 49

1012 AR Amsterdam

info@cafezilt.nl
 

06 25277244  (vanaf 12.00)

020 4215416 (vanaf 17.00)

Openingstijden

Maandag  
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten

Gesloten

17.00 - 03.00

17:00 - 03:00

17:00 - 03:00

17.00 - 03.00

17.00 - 03.00

  • White Yelp Icon
  • White TripAdvisor Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page