top of page

Niet mokken, maar Bokken.

Lui,


Het weerbeeld doet je wellicht denken dat de zomer nog niet ten einde is; heerlijk is het, zeker voor oktober. Nochthans hebben we een mededeling dat meteen duidelijk maakt dat de herfst toch echt haar intrede heeft gedaan. We hebben er twee jaar op moeten wachten maar eindelijk weer, kondigen wij met veel plezier ons Bokbier Festijn aan.


Met ingang van aanstaande zaterdag 8 oktober kunt u zich laven aan een paar fraaie, doorgaans overjarige bokbieren op fust en een bijzondere selectie op fles en blik. Uiteraard zullen wij u dit weekend comme d'habitude trakteren op kaas, pâté, chocolade, stokbrood en kruidenboter om het allemaal nog smakelijker te maken.


De zondag wordt nog fijner want dit eerste bokbier weekend valt samen met onze ZondagMiddagJazzSessie. Vanaf 17:30 staat voor u klaar het Alice Leggett quartet met Arthur Chapelle op gitaar, Teunis Loot bespeelt het drumstel, Julian Wittich op bas en tenslotte blaast Alice Leggett op altsax uw bloes weg.


Dus, Lieve Lui, komt allen want lekker drinken eten en van fijne muziekjes genieten want we zijn hier tenslotte maar even op vakantie.
Comments


bottom of page