top of page

Niet mokken maar Bokken

Vrienden Liefhebbers,

Het weerbeeld begint eindelijk te veranderen naar het type dat ons voorkeur heeft: guur. Dat vinden wij om een aantal redenen heerlijk. Ten eerste neemt met het dalen van de temperatuur ook het aantal mannen in korte broeken, met vieze vuile stadvoeten in teenslippers en bierbuiken onder tanktops bespetterd met Joppiesaus op straat af. Volwassen mannen die zich kleden alsof ze net van de speeltuin afkomen. Het zal u inmiddels bekend zijn: het is ons een gruwel. En wat te denken van zomerfavoriet de yogabroek dat de stof waarvan het gemaakt is zich vaak tot het groteske ziet opgerekt. Afgelopen met dat proleten gedrag! Fatsoenlijke onder en bovenkledij uit de kast gehaald en uw favoriete regenjekker opgeduikeld. We gaan namelijk buiten spelen. We gaan op Bokkentocht.


Aanstaande zaterdag 8 oktober tussen 12:00 en 21:00 maakt Café ZILT onderdeel uit van de Amsterdamse Bokkentocht. Jelui kunt zich dan laven aan een fraai assortiment zeer diverse bokbieren in de beste biercafés van onze Hoofdstad, Amsterdam. In elk lokaal wordt u gefêteerd op een proefglas bier en een bijpassend hapje. Zoals u van ons gewend bent proberen wij telkenmale de collega's hierbij de loef af te steken en ook dit jaar hebben wij iets moois in petto. Het is weliswaar geen wedstrijdje, maar toch is het dat stiekem wel.


Lui, wanneer je je voor 29 september tijd meldt ontvang je bij deelname (weer) een fraai T-shirt. Het blijkt immer een fatsoenlijk stuk kledij en fijn memento van een lekker en gezellig najaarsevenement te zijn. Voor kaartjes en nadere informatie gelieve u zich te wenden tot: Bok@morebeer.nlComments


bottom of page