top of page

Nieuwjaarsnieuws

Vrienden,


We wensen jelui allen een mooi Nieuwjaar toe. Uiteraard staan goede gezondheid, liefde en een goedgevulde beurs bovenaan ons lijstje gelukswensen maar vanuit ons vakgebied wensen wij eenieder van jullie ook een heleboel hedonistisch genoegen toe. Wij doelen natuurlijk op drank, spijs en vertier. Ons voornemen is om het je dit jaar nog meer naar de zin te maken; meer dan u van ons al gewend bent.


In het kader van ons jubileumjaar staan er speciale edities van onze vaste muziek en spelavonden op het programma. Daarnaast hebben wij een waslijst met bijzondere evenmen op de rol gezet waarvan wij u telkens tijdig op de hoogte zullen brengen. Met dit bericht echter willen wij u kennis geven van een aantal zaken die u wellicht vast in uw agenda wilt optekenen. Het wordt een druk jaar.


Het zal u inmiddels bekend zijn dat ons team is uitgebreid met whiskyfanaat Martijn van Opstal. Vanaf 9 januari aanstaande zal hij niet alleen op zijn vaste woensdag maar ook op dinsdag de voordeur van ZILT van 't haakje halen. Binnenkort kunt u zich dus 6 dagen per week laven in uw favoriete lokaal.


Verder kunnen wij u melden dat wij met meer regelmaat dan voorheen u kunnen vergasten op een whiskyverslag. Martijn is namelijk van zins een groot aantal van de whisky's in ons vaste assortiment te proeven en ons van zijn bevindingen deelgenoot te maken. Achtergrondinformatie over de diverse distilleerderijen en over whisky in het algemeen zullen uiteraard ook aan bod komen.


Wij hebben met Martijn afgesproken dat alle bijzondere whisky gerelateerde evenementen voortaan op 'zijn' woensdag zullen plaatsvinden en op 24 januari aanstaande zal de eerste hiervan plaatsvinden. In een separaat bericht zullen wij u hierover nader informeren maar wij beloven u een een prachtige aftrap van een nieuw reeks evenementen in Whiskybar ZILT. Hopelijk mogen wij u straks in grote getale ontvangen om samen met ons een eerste glas te heffen.
Aanstaande zondag, 7 januari is het vanaf 20:30 mogelijk dat u een stel jonge klassieke muzikanten In ZILT aantreft. Moegespeeld op diverse podia in het hele land keren zij dorstig terug naar Amsterdam teneinde in ons café zich te laven aan een glas bier en zich te voeden met een bete broods. Uiteraard gaat dit niet om niet; gespeeld zal er worden en dat aangevoerd door Bas Vliegenthart en Alexander van Eerdewijk . De samenstelling van de groep is wisselend en zo ook het repertoire; het zijn tenslotte muzikanten en die zijn van nature wispelturig.Jelui krijgt er waarschijnlijk niet genoeg van en dus nog één aankondiging: op de 14de van deze maand is het ook weer tijd voor onze ZondagMiddagJazzSessie. Vanaf 17:30 leidt en Hyperhepcat een roedel jonge musici aan dat uw levenslust voor de aanstaande werkweek zal doen toenemen, dusdanig zelfs dat uw prestaties op de werkvloer zoveel verbeteren dat uw werkgever u spontaan een salarisverhoging, een bonus en een pakket aandelen geeft. Bovendien is muziek goed voor de ziel en wie weet vindt u tijdens het optreden in ZILT de liefde van uw leven of een bedpartner voor een uitbundige nacht. Ook leuk.We laten het er even bij maar keren vlot terug met nieuws en whiskyverslagen.


Tot plotseling.
Comments


bottom of page