top of page

Open Whiskyproeverij 20 juni 2019

Aanstaande zondag is het ons een genoegen u een fraaie selectie whisky's te mogen presenteren in onze maandelijkse publieke whiskyproeverij. Onze medewerker Bauke Baljeu heeft een zestal whisky's geselecteerd met als onderliggend thema hout' Het idee erachter is om het verschil te laten proeven tussen ons geliefd graandistillaat gerijpt op verschillende typen vaten. Hoewel het handelt om verschillende distilleerderijen menen wij met onze keuze toch duidelijk te kunnen demonstreren welk invloed 'hout' op whisky heeft. Het verschil tussen bijvoorbeeld een bourbonvat en een portvat gelagerde whisky zal u nadien volkomen duidelijk zijn.


Vanaf 17:00 bent u van harte welkom; wanneer u niet precies om dit tijdstip aanwezig kan zijn weest gerust wij gaan nog wel even door met schenken. Uiteraard doen we de whisky's weer gepaard gaan van bijpassende hapjes. De kosten bedragen € 37,50 per persoon; een bescheiden bedrag voor het moois dat u zult proeven, dunkt ons.

U mag onaangekondigd aanschuiven maar wij stellen het immer op prijs wanneer u van ons aanbod gebruik wenst te maken zeker wanneer u met een groepje wenst aan te schuiven.

Vloeibaar genot

Comments


bottom of page