top of page

Shaken or stirred?

Dag Vrienden,


Onze agenda staat voor de maand juli bomvol activiteiten. Zodat jelui niets missen nemen we ze even met je door; schrijf je mee?


Op 2 juli vieren we een lang uitgesteld (half)nieuwjaarsfeest. De precieze details worden later bekendgemaakt maar stelt u vast een rustdag op de zondag erna in? Mocht u daags na onze fameuze nieuwjaarsviering zachtjes willen uitkateren dan bieden wij u op zondag 3 juli 's-avonds de mogelijkheid een voorzichtig glaasje toe te nippen terwijl u geniet van ons maandelijks klassieke muziek moment, Café Concerto. Dit vangt doorgaans zo rond 20:30 aan maar ach, u weet het, muzikanten hè.


De tweede zondag van de maand, 10 juli dus, staat weer in het teken van de ZondagMiddagJazzSessie. Comme d'habitude neemt opperhepcat Jasper Blom weer een keur aan jazztalent mee naar Café ZILT om daags ervoor de maandagblues te verdrijven. Tot zelfs de maand erop blijft u verstoken van deze typische arbeidersaandoening.


De derde donderdag van de maand mag u weer aanschuiven voor de Café ZILT PopQuiz. Ditmaal is de samenstelling en presentatie in handen van MC Michael B dus bent u gegarandeerd van een reeks merkwaardige muziek en 's-presentators levenskeuzes en bovendien een heleboel flauwekul.


Uw bijzondere aandacht vragen wij u voor een uniek evenement. Op 7 juli vanaf 20:30 mogen wij u een S&M productie presenteren namelijk een James Bond Filmquiz. De quiz bestaat uit verschillende categorieën vragen over alle 'officiële' Bond films. De eerste Casino Royale uit 1967 en Never say never again spelen in deze quiz geen rol. Het geheel wordt ondersteund door beeld en geluidsfragmenten en bovendien live vertolkte stukken tekst uit een aantal van de films.Wilt u, wanneer u aan de quiz wilt deelnemen ons dit van te voren kenbaar maken. We hebben beperkt plek en denken dat men staat te popelen om mee te doen. Wij waarderen het zeer wanneer uw kledingkeuze voor de quizavond in het teken staat van James Bond en zijn wereld. Een ooglapje, een witte angorakat op schoot of een klein pistool in een kousenband zorgt dat u zomaar in de prijzen kan vallen.


Does it look like I give a damn?


Comments


bottom of page