top of page

Stadswandeling 020 april 2021

Dag Vrienden,

Weet u het zich nog te herinneren? Onze meest recente mededeling op het schier grenslose en eeuwigdurende internet? Het betrof een kennisgeving van onze deelname aan Stadswandeling 020 en dat heeft dusdanig goed resultaat geboekt dat wij u bij dezen duidelijk willen maken dat wij aanstaande weekend wederom meedoen aan dit gezellige, via het internet te boeken evenement.

Aanstaande zaterdag en zondag, 17 en 18 april opent Café ZILT van 13:00 tot 18:00 haar deur als deelnemer aan De Stadswandeling 020. Voor sommigen zal ons adres slechts een tussenstop zijn maar de kenners onder u weten dat een bezoek aan ZILT feitelijk de enige reden is om aan de wandeling deel te nemen.

Goed, U krijgt bij deelname aan de wandeling een prachtige routekaart, een uiterst onderhoudende pubquiz en een uitgebreid menukaart aangeboden en dat mag dan allemaal wel zo zijn maar Café ZILT, Lieden, daar gaat het uiteindelijk toch echt om. Dat is je ware. Te eenen male zelfs.

Wij bieden aan, speciaal voor de gelegenheid en slechts voor € 5,- diverse blonde bieren vergezeld van enige stukken Bronkhortser Beemsterkaas en Spaanse fuet maar ook een aantal donkere bieren die wij gepaard doen gaan met chocolade van The Chocolatemakers ( een fraai Amsterdams bedrijf waarover u binnenkort op onze website meer verneemt ).

Muuke #14 van Poesiat en Kater, Juffie van De School, East Coast Porter van Brothers in Law, Midnight Mandy van Two Chefs en de Daemon #4 van Walhalla staan naast een aantal 'ouwe bokken' reeds koel.

Uiteraard staat het u vrij van onze overige, nog lopende spectaculaire aanbiedingen gebruik te maken. Alles staat aantrekkelijk uitgestald voor u klaar. Vergeet niet dat alle aankopen van €50,- of meer in een gratis canvas tas met opdruk mee naar huis mogen; duurzaam en 'fairtrade' bovendien.

Voor meer details omtrent de wandeling bezoekt u: de Stadswandeling 020.

Graag tot aanstaande weekend.

bottom of page