top of page

Triple Trouble

Smulpapen opgelet!


Zoals u weet bestaat uw favoriete lokaal inmiddels 20 jaar en zolas beloofd zetten wij dit luister bij door zo af en toe een evenement te organiseren. Nu achten wij de tijd hier weer eens rijp voor.


Wij mochten tijdens het eerste evenement in ons jubileumjaar van ons zeer gewaardeerde relatie Gerstengel (nomen est omen) een reuzenfles St. Feuillien Tripel overhandigd krijgen. Nu willen wij dit geluk graag met u delen als onderdeel van een bijzondere proeverij.


Op woensdag 3 juli vanaf 18:30 zetten wij u met veel plezier een drietal heerlijk bier en gedistilleerd combinaties voor waarbij de hoofdrol uiteraard voor de St. Feuillien Tripel is weggelegd. Wij combineren dit heerlijk belgisch bier in 15cl hoeveelheden driemaal met een glas drank dat wij met zorg hierbij hebben uitgekozen. U proeft de tripel vervolgens met een lokale rum, een lang gerijpte Belgische genever en een voortreffelijke licht kruidige Rye whisky; een selectie hapjes zal vanzelfsprekend niet ontbreken.Deze proeverij kunnen wij u aanbieden voor slechts € 21,- per persoon; in deze voor velen economisch uitdagende tijden mogen wij hier van 'een prikkie' spreken. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en laat ons vlot weten of u één van de slechts 18 mogelijke deelnemers wilt zijn. 'Waarom slechts 18?' zegt U. Welaan, wij houden rekening met een problematisch uitschenken van een reeks proefglaasjes wanneer men een loodzwaar en zeer onhandig 9ltr fles moet hanteren. Wellicht dat u er slechts bij wilt zijn om het te verwachten gestuntel van uw kastelein ( tijdig een kabouter gelijkend) met eigen ogen te aanschouwen. Prima, asjedermaarbijbent.


Uw bericht via info@cafezilt.nl , de Whatsapp groep van ZILT of lekker in den vleze aan de toog vernemen wij gaarne zo spoedig mogelijk.


Broeva, Haro


PS Heeft u reeds gemekrt dat bijna alle genoemde getallen door 3 deelbaar zijn? 9ltr, 18 deelnemers, €21,- p.p., 18:30 en ook de datum van 3 juli, de 184ste dag van het jaar doet lekker mee.. Hoezo 3 juli dan? Nu 184 gedeeld door drie is: 61,333333333333333333 en dat vinden wij voornamelijk en zwaarwegend 3 want er zitten veel meer 3en in dan 61en in.

Kommentare


bottom of page