top of page

Vier op een rij

Bierliefhebbers opgelet!


Een spelletje spelen en altijd winnen; wie wil dit niet? Nu, kortstondig is dit een realiteit in Café ZILT daar wij u thans de mogelijkheid bieden een hoegenaamde 'Limitied Edition Serie' single hop IPA's van het Amsterdamse Two Chefs Brewing naast elkaar te proeven. In dit rijtje bieren schitteren naast de wellicht al bekende Nelson Sauvin ook Motueka, Pacific Sunrise en Riwaka hopvarianten.


Speciaal voor de gelegenheid zetten wij u een viertal proefglazen op rij voor, tegen de belachelijk lage prijs van €13,- U vraagt zich vast af hoe wij dit kunnen doen maar maakt u zich daar geen zorgen om want uw drinkplezier staat hier centraal en niet de financiële gezondheid van onze nering; wij komen er wel.


Neem gerust een eerste slok, ruik en proef de onderwijl verschillen en verbaas u over het vermogen van het bescheiden hopplantje om de geur en smaak van een bier fundamenteel te beïnvloeden. Naast elkaar geroken en geproefd zal u dit zeker opvallen. De vier verschillende Nieuw Zeelandse hopvariëteiten in deze serie IPA's staan borg voor een sensationeel zintuigelijk ontdekkingsreis naar een land hier ver, ver vandaan. Gaat u mee?

PS Voor hen die zich liever aan een spel als 'Vier op een rij' of het vermaledijde 'Mens erger je niet' wagen adviseren wij zwemkledij mede te nemen daar wij onze exemplaren van genoemde spelen zojuist in een nabijgelegen gracht hebben gekieperd.Comments


bottom of page