top of page

Welkom terug

Dag Vrienden,


Het zat ons even niet mee maar nu mogen we u melden de voordeur weer te kunnen openen.


Met ingang van aanstaande donderdag, 10 februari vanaf 17:00 is Café ZILT weer geopend.


De koelingen en ijsblokjes machine hebben een jaarlijkse controle gehad, de leidingen zijn doorgespoeld, de voorraden zijn aangelegd en de toiletten zijn eigenhandig gepoetst. Niets staat een heerlijk samenzijn in uw favoriete lokaal nog in de weg. Het enige dat niet mag ontbreken is uw aanwezigheid.


We zijn nog enigszins beperkt in de hoeveelheid mensen die we mogen herbergen dus wanneer u verzekerd wilt zijn van een plek dan vernemen wij dit graag via één van de vele beschikbare communicatie mogelijkheden. Graag zien we de lijnen roodgloeiend, de brieven hoog opgestapeld achter de deur en het internet overbelast met uw reserveringen, boekingen, smeekbeden en berichten van algemeen belang.


Voor de duidelijkheid vermelden wij onze voorlopige openingstijden: Donderdag van 17:00 tot 22:00 en vrijdag, zaterdag en zondag van 14:00 tot 22:00. Uiteraard zijn wij u buiten voormelde uren graag van dienst wanneer u speciale wensen hebt; een proeverij of iets van dien aard kan altijd worden gereserveerd.


Tot donderdag.


Comments


bottom of page