top of page

Welkom terug Liefhebber

Weer open

Wij hopen dat dit bericht u en uw omgeving in goede gezondheid treft; juist nu blijkt hoe kwetsbaar wij als individuen en als samenleving zijn. De gevolgen van de pandemie zijn nog immer niet te overzien maar er lijkt inmiddels enige hoop te gloren.

Het is eindelijk zover dat veel cafés en restaurants voorzichtig hun deuren openen om hongerige en dorstige gasten weer te mogen bedienen. Ook wij hebben, zeer ongeduldig naar dit moment uitgekeken en zijn vol goede moed begonnen aan een ‘interessant’ hoofdstuk van ons bedrijfsvoering.

Kleinere groepen

Het is ons helaas niet toegestaan om grote getallen gasten te plaatsen maar in aangepaste vorm hopen wij u te verwelkomen om weer te genieten van ons groot assortiment bieren en whisky’s. U bent altijd van harte welkom om ter plekke naar beschikbaarheid te informeren maar wij raden u aan van te voren te reserveren wanneer u van een plek verzekerd wilt zijn.


Aangepaste uren

In het verleden heeft u in Café ZILT al eens een whisky en of bierproeverij genoten of hiernaar geïnformeerd. De komende tijd willen wij op zaterdag en zondag ook eerder open om kleine groepjes liefhebbers een proeverij aan te bieden. Reeds vanaf 14:00 zijn wij u in het weekeinde graag van dienst. Uiteraard zijn wij u ook graag op andere uren van dienst.Wij hopen het u in het verleden naar de zin te hebben gemaakt en nodigen u juist nu uit met ons contact op te nemen om hier een vervolg aan te geven. Het is tijd om vol goede moed naar de toekomst te kijken, het leven te vieren en te genieten van drank en spijs. Hiertoe blijven wij steeds kritisch naar ons assortiment kijken om dit voortdurend interessant te houden.

Unieke proeverij

Reserveer een proeverij bij ons en laat het u weer smaken. Wij doen graag ons best u weer een aantal mooie smaken voor te zetten en dit van de juiste ‘bites’ en informatie te vergezellen. Uiteraard zorgen wij dat u ditmaal weer iets nieuws beleeft en kunnen desgewenst naar uw eigen wensen een proeverij samenstellen.

Graag vernemen wij binnenkort weer van u want wij staan nu reeds te trappelen u een glas vol heerlijkheid in te schenken.

Met zeer vriendelijke groet,

Café ZILT

Comments


bottom of page