top of page

WhiskyWoensdagWaanzin

Lui,


We danken hen die gisteren deelnamen aan onze eerste editie van de WhiskyWoensdagWaanzin. Wij hebben het zeer naar onze zin gehad en aan jelui reacties op te maken was het gevoel wederzijds.

Gesterkt door het succes van deze eerste bijeenkomst van smulpapen kondigen wij hoopvol een volgende editie aan en wel op woensdag 24 november aanstaande.


De volgende 'line up' is een assortiment Schotse Single Malt Whisky van de vermaarde onafhankelijke bottelaar Signatory. Het betreft allen hoegenaamd 'Single Cask' bottelingen en bovendien op vat sterkte. Elke fles belooft een unieke ervaring.


De gewone prijs van dit triootje bedraagt € 53,30 en thans bieden wij het aan voor het bespottelijk lage bedrag van € 26,65. Een klein plankje met bijpassende lekkernijen is bij de prijs inbegrepen.


Meldt u zich even wanneer u van onze spectaculaire aanbieding gebruik wilt maken? Er gaan slechts een 18 tal glazen uit een fles gezien het feit dat we er zelf ook één willen smaken en men nooit weet wat een onvaste hand aan verlies oplevert.


Zoals het er nu naar uitziet zijn wij volgende week woensdag van 17:00 tot 20:00 open maar u mag binnen deze tijden aanschuiven wanneer u wilt.


Graag tot de volgende editie van WhiskyWoensdagWaanzin.
תגובות


bottom of page