top of page

ZILT's Zlome Zondag

Dag Lekkere Lieve Lome Luiwammesen,


Even fijn gapen, uitrekken en dan het slaap uit je ogen wrijvend beseffen dat je weer niet in je slaap bent overleden. Klaar? Dan nu even opgelet.


Mede in verband met de nieuwste Covid maatregelen doen wij het aanstaande zondag net even anders. Jelui liggen er waarschijnlijk zaterdagavond toch vroeg in en omdat 'daytime drinking' eindelijk steeds meer geaccepteerd raakt dachten wij je allen een 'boozy brunch' aan te bieden. We werken voor dit evenement samen met onze nieuwe buren Kaap en Tein.


Van 11:00 tot 13:00 zetten we jelui een klein ontbijt met een glaasje van onze heerlijke Belstar prosecco voor. De keuze is uit de volgende gerechten: Yoghurt met granola en fruit , Croissantje met jam en roomboter, Oer-Hollandse wentelteefjes van suikerbrood met seizoensfruit en crème fraîche en Drie eieren, gebakken of geklutst met brood en keuze uit kaas, spek of avocado. Alles tegen zeer schappelijke prijzen.


Wij zorgen voor een paar kranten, draaien wat Pim Jacobs, Rogier van Otterloo en Burt Bacharach en dienen jelui met onze mooiste Meta de Vries stem.


Trek je gekste 'onesie' aan of verras ons in duster, kamerjas, pyjama, badjas, adamskostuum, negligé of kamerjas, dit alles uiteraard met of zonder pantoffels.


Wanneer jelui willen deelnemen dan vernemen wij dit graag, zo kunnen wij de chef van Kaap en Tein het leven iets gemakkelijker maken. Je email naar info@cafezilt.nl zien we graag tegemoet.


Graag tot zondag.Comments


bottom of page